Advocaten

Advocaat Berchem - Adjura België BVBA

Wij zijn sinds 1995 als onafhankelijk bedrijfsjuridisch kantoor gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan bedrijven. Daarnaast verlenen wij ook management ondersteuning op diverse terreinen.

Deze diensten verlenen wij aan grote zowel als kleine organisaties en bedrijven. Deze hebben alle gemeenschappelijk dat ze verkopen op afstand, via de klassieke kanalen zoals catalogi en uiteraard ook via de huidige kanalen zoals e-commerce en via het Web.

Adjura is bijzonder goed bekend met de lokale branche-organisaties in Nederland en België (BeCommerce & BDMV-Brussel en Thuiswinkel.org -Ede). Onze expert ter zake was tot eind 2009 Voorzitter van de Juridische Commissie Handelspraktijken van BDMA in Brussel en tot begin 2011 van de werkgroep Wetgeving van Thuiswinkel.org in Ede. Tevens was hij gedurende vele jaren lid van de juridische commissie van de overkoepelende Europese vereniging, EMOTA en van de Juridische Commissie van de DDMA.

Wij beschikken daarnaast over een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk van correspondenten en contacten op verschillende terreinen.

Adjura België BVBA

Vakgebieden: advocaat

Adjura België BVBA contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Adjura België BVBA. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.