Advocaten

Advocaat Antwerpen - Advocaat du Moulin & Partners

Het kantoor Advocaat du Moulin & Partners werd opgericht door Evelyne du Moulin.

Zij heeft stage gelopen in grote kantoren te Kortrijk en te Antwerpen, alwaar zij voornamelijk in contact kwam met alle rechtsdomeinen die met ondernemingen verbonden zijn, inclusief zware aansprakelijkheidsdossiers.

Daarna heeft ze zich eveneens gespecialiseerd in de rechtsdomeinen betrekking hebbend op particulieren.

Sinds het oprichten van haar kantoor, heeft Advocate du Moulin een jong, dynamisch en ondernemend team gecreëerd met één enkel doel: u bij te staan op een professionele, vriendelijke, respectvolle en doeltreffende manier.

Voor wie?

Het kantoor verleent haar diensten aan particulieren én ondernemingen. Met de nodige expertise in huis om onze cliënten bij de meest uiteenlopende juridische problemen bij te staan, hechten wij eraan om een duurzame relatie op te bouwen met onze cliënteel.

Zodoende kunt u een beroep doen op "uw vaste advocaat", die breed is georiënteerd waardoor u niet voor iedere zaak naar een andere advocaat hoeft.

Advocaat du Moulin & Partners

Vakgebieden: advocaat

Advocaat du Moulin & Partners contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Advocaat du Moulin & Partners. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.