advocaten Kapellen (Antw.) | advocatenkantoor Nathalie Leten Kapellen

Advocaat Kapellen (Antw.) - advocatenkantoor Nathalie Leten Kapellen

Advocatenkantoor nabij het Vredegerecht van het kanton Kapellen.

Gespecialiseerd in familierecht, huurzaken en de aanvragen van collectieve schuldenregeling.

Het familierecht omvangt de meeste emoties van alle soorten recht en moet je met passie en overtuiging beheren.

Doorheen mijn carrière is het duidelijk geworden dat mijn kracht als uw raadsman erin bestaat de combinatie aan te bieden van een luisterend oor en begrip te hebben voor alle emoties om van daaruit uw juridische belangen optimaal waar te nemen. Vele zaken zijn dan ook door mijn kantoor tot een goed einde gebracht.

Ik geloof in het opbouwen van een langdurige relatie met cliënten. Een goed inzicht in de persoon is immers belangrijk ​ om tot een goede juridische aanpak te komen. Bij iedere cliënt past een eigen benadering. Een langdurige relatie betekent dat de cliënt vertrouwen heeft in zijn advocaat en, niet minder belangrijk, andersom.

Ik ben dan ook pas echt trots en tevreden als u achteraf zegt dat ik u tot grote steun ben geweest in een zware episode in uw leven. Het gaat immers om de mens achter de zaak. 

Daarom bepalen wij samen wat de meeste gewenste uitkomst is.

advocatenkantoor Nathalie Leten Kapellen

Vakgebieden: advocaat

advocatenkantoor Nathalie Leten Kapellen contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar advocatenkantoor Nathalie Leten Kapellen. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.