Advocaten

Advocaat Brussel - THALES BRUSSEL

THALES is een kantoor van onafhankelijke advocaten, met name gespecialiseerd in zakenrecht.

Gevestigd in Antwerpen, Brussel en Namen, telt THALES een dertigtal advocaten.

THALES adviseert ondernemingen, publieke en prive - instellingen en particulieren aangaande alle belangrijke rechtsgebieden en zij verdedigt hun belangen voor de gerechtelijke en administratieve instanties in België en Europa. Zij treedt ook op in het kader van alternatieve geschillenbeslechting.

Kwaliteit

Teneinde te kunnen beantwoorden aan de complexiteit van juridische problemen, beschikt THALES over teams,  gespecialiseerd in de verschillende rechtsgebieden.

Gelet op de belangrijkheid van elke cliënt, biedt THALES een directe service, er op toeziend dat elk dossier wordt behandeld of gecontroleerd door de vennoten.

De dossiers worden behandeld in het Nederlands, het Frans of het Engels.

Verbondenheid

Haar grootte laat THALES toe een rechtstreekse en persoonlijke band te ontwikkelen met haar cliënteel.

THALES  doet een aanbod rekening houdend met de aard en het belang van de zaak en geeft antwoorden en adviezen ingaande op de vragen van haar cliënteel, en dit tegen redelijke en duidelijke tarieven.

Internationaal

Als enig Belgisch lid van het internationale netwerk MSI, maakt THALES deel uit van het belangrijkste netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren wereldwijd.

Alleen al daardoor beschikt THALES over een uiterst kwalitatieve dienstverlening over heel de wereld.

Daarenboven onderhoudt THALES ook tal van andere bevoorrechte relaties met andere buitenlandse kantoren.
 

THALES BRUSSEL

Vakgebieden: advocaat

THALES BRUSSEL contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar THALES BRUSSEL. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.